Hoe te kopen

WANNEER EN HOE ?


Een verkoop ongeveer elke 7 weken.
Verkoop vindt altijd plaats op zondag - van 13:00 tot 18:00 uur: Gecatalogiseerde verkoop: antiek, kunstwerken, Aziatische en wereldkunst

Mogelijkheid om uw kavels terug te nemen vanaf dinsdag vanaf 12u.
Verzameling van kavels:
ENKEL op afspraak door HIER te klikken of telefonisch +32 71 50 59 95


Ons pand is op maandag en in het weekend gesloten.

KOSTEN EN BETAALMETHODEN

De veilingprijs wordt verhoogd met 28% koperskosten inclusief btw .

Voor veilingen die Live via Drouot online zijn gemaakt: + 2%.
Voor veilingen die Live via Auction.fr online zijn gemaakt: + 3%.
Voor veilingen die live zijn gemaakt via Invaluable: + 5%.

Er kunnen volgrechten van 4% van toepassing zijn (kunstenaars overleden voor minder dan 70 jaar en voor een bedrag groter dan 2000 euro, zie details in onze AV, link onderaan de pagina).
Aankopen moeten binnen vijf dagen na de verkoop worden betaald. De voorkeursbetaalmethodes blijven de bankkaart of de overschrijving. Op dit enige echte account: 
IBAN BE87732069873494 BIC:CREGBEBB . Begunstigde: MJV SOUDANT 
Bij internationale overschrijvingen zijn de kosten volledig voor rekening van de koper. Wij accepteren contant geld onder de 3000 €. Verzending: Over het algemeen verzendt het veilinghuis geen aankopen.

VERZENDING / VERZENDING

Om uw kavels te verzenden, nodigen wij u uit om contact op te nemen met koeriersdiensten zoals Fedex of DHL. Het is heel eenvoudig om vanuit uw huis een zending te beheren met slechts een paar klikken. U kunt ook terecht bij internationale vervoerders die regelmatig samenwerken met antiquairs en veilinghuizen (Embelco Zaventem, Transports Renier deforche Izegem, Fedex, Transports Gaumont, Transports Van reck, enz.). In bepaalde gevallen kunnen we overgaan tot het verpakken voordat we het verzenden of overnemen door uw expediteur. Deze diensten worden gefactureerd. Betaalde leveringen zijn mogelijk in België. en in het buitenland. Het is belangrijk om te weten dat het veilinghuis GEEN VERANTWOORDELIJKHEID aanvaardt in geval van een incident of verlies.

MJV SOUDANT.
Veilingmeester: Valéry Soudant. Gerechtsdeurwaarder: Alain Niedworak, Chimay